Herma

Herma BrinkmanMijn naam is Herma Brinkman. Ik woon in Hoevelaken en ben 40+.

Ik ben een laatbloeier als het om muziek gaat. Maar sindsdien besteed ik met liefde heel veel vrije tijd aan zingen, zangles, oefenen, optreden en alles wat daarbij komt kijken.

Al zolang ik me kan herinneren, probeer ik 2e/3e stemmen in liedjes te vinden. Als ik de lead zing, moet ik me daar heel erg op concentreren; dan hoor ik allemaal andere stemmen in m’n hoofd, die ik eigenlijk wil gaan zingen. Nee, wees gerust, geen psychisch probleem , maar mijn passie ligt gewoon in het aanvullen en nóg mooier maken van de leadzang. Daarnaast vind ik het heerlijk om ‘zangarrangementen’ te maken.

Samen muziek maken vind ik al een feestje op zich. Recreatie staat voorop, maar ik merk dat ik stiekem toch wel ambitieus ben … en die ambitie kan ik bij The D.A.M. gelukkig helemaal kwijt.

Zuiver zingen met passie (beleven en overdragen), daar streef ik naar. Ik word erg blij van meerstemmige zang, maar ik geniet ook zichtbaar van wat andere bandleden kúnnen en doen.

En als bandleden samen staan te genieten op een podium en elkaar opzwepen tot hogere hoogten … tja, welk publiek wil daar dan niet aan meedoen ?

Muzikale groet,
Herma

DamWebDesign